Categories
Event

Julhelgen på Sandhamn

Koppla av totalt, skippa stress, matlagning och all planering i år. Kom till oss och njut av en helg i ro, tillsammans, på Seglarhotellet

Vi öppnar upp hotellet för alla som önskar fira jul borta, men med hemkänsla, där alla får plats. 23–25 december erbjuder vi ett familjärt traditionellt julfirande ute hos oss.

Dan före dan

Anländ den 23:e dec, ät julbord och mys på vår uppesittarkväll med rimstuga och Thomas smarriga julmackor. Extra julig frukostbuffé med tomtegröt på julaftons morgon.

Logi frukost och spa, pris från 1990 kr/rum.
Paket med julbord, pris från 1495 per person. 

Julafton

Den 24:e dec maxar vi julmyset! Känner man för ett uppfriskade julbad i havet värmer vi upp bastuflottarna kl 12.00 (ingår i priset för hotellgäster). Inomhusspa’t är självklart öppet för alla som önskar och efter Kalle Anka dukar vi upp det stora julbordet (kl 16.00).

Vi hoppas att ni varit snälla i år så att tomten tittar förbi under kvällen.

Logi frukost och spa, pris från 2290 kr/rum.
Paket med julbord, pris från 1795 per person.

Endast julbord

Alla som vill komma förbi och endast njuta av vårt fantastiska julbord är förstås hjärtligt välkomna! Pris: 695 kr/person

Läs mer om vårt julbord här.

Juldagen med kalkon

Den 25:e dec dukar vi upp en klassisk kalkonmiddag från 16.00 (395 kr/person) för att sedan släppa loss till Live dj och hemvändarfest.

Logi frukost och spa pris från 1490 kr/rum.
Paket med kalkonmiddag, pris från 995 per person

Mellandagserbjudande

Passa på att njuta lite exra länge och stanna hos oss i mellandagarna – bo två nätter till priset av en den 26 –30 dec samt den 1-7 jan. Entré till spa och frukost ingår.

God jul önskar vi på seglarhotellet.