Categories
Event

Julhelgen på Sandhamn

Koppla av totalt, skippa stress, matlagning och all planering i år. Kom till oss och njut av en helg i ro, tillsammans, på Seglarhotellet

Vi öppnar upp hotellet för alla som önskar fira jul borta, men med hemkänsla, där alla får plats. 23–25 december erbjuder vi ett familjärt traditionellt julfirande ute hos oss.

Dan före dan

Anländ den 23:e dec, ät julbord och mys på vår uppesittarkväll med rimstuga och Thomas smarriga julmackor. Extra julig frukostbuffé med tomtegröt på julaftons morgon.

Logi, frukost och spa,  pris från 2090 per rum

Paket med julbord, pris från 1195 per person

 

Julafton

Den 24:e dec maxar vi julmyset! Känner man för ett uppfriskade julbad i havet värmer vi upp bastuflottarna kl 12.00 (ingår i priset för hotellgäster). Inomhusspa’t är självklart öppet för alla som önskar och efter Kalle Anka dukar vi upp det stora julbordet (kl 16.00).

Vi hoppas att ni varit snälla i år så att tomten tittar förbi under kvällen.

Logi, frukost och spa, pris från 2390 per rum

Paket med julbord, pris från 1595 per person

Endast julbord

Alla som vill komma förbi och endast njuta av vårt fantastiska julbord är förstås hjärtligt välkomna! Pris: 795 kr/person

Läs mer om vårt julbord här.

Kalkon på juldagen

Fortsätt julhelgen i lugn och ro på juldagen för att sedan släppa loss till Live dj och hemvändarfest.

Logi, frukost och spa, pris från 1190 per rum.

Mellandagserbjudande

Passa på att njuta lite extra länge och stanna hos oss i mellandagarna – 50% rabatt på rum vid bokning av två nätter. Gäller 26 –30 dec samt den 1-7 jan. Entré till spa och frukost ingår.

God jul önskar vi på seglarhotellet.