Hitta Hit

SÅ KOMMER DU TILL OSS

SKÄRGÅRDSBÅT FRÅN STAVSNÄS

Ta buss eller bil till Stavsnäs Vinterhamn på Värmdö. Där kliver ni ombord på en skärgårdsbåt som går till Sandhamn. Efter 30 till 60 minuters resa genom Stockholms skärgård är ni framme i Sandhamn, på gränsen mellan skärgård och öppet hav.

SKÄRGÅRDSBÅT FRÅN STOCKHOLM

Kliv ombord på en skärgårdsbåt på Strandvägskajen i Stockholm. Efter ett par timmars resa genom Stockholms skärgård är ni framme i Sandhamn, på gränsen mellan skärgård och öppet hav.

Övriga transportmedel

STAVSNÄS BÅTTAXI

Stavsnäs båttaxi – Res direkt till Sandhamn med Stavsnäs båttaxi. Ett smidigt sätt att ta sig ut i skärgården. Idag erbjuder Stavsnäs båttaxi en flexibel, säker och prisvärd transport dygnet runt, alla dagar på året och i stort sett i alla väder. Stavsnäs båttaxi erbjuder både bokningsbara reguljärturer och beställningsturer.

Telefon +46 8 571 501 00

Stavsnäs båttaxi

SANDHAMN TAXICHARTER

Med Sandhamn taxicharter kan ni boka taxibåt från en destination till en annan, men också planera en charter i skärgården, besöka skärgårdens restauranger eller boka sälsafari. Hör av er till Janne för specifika önskemål.

Telefon +46 70 856 45 35

Sandhamntaxicharter

EGEN BÅT

KSSS traditionsrika seglarcentrum i Stockholms yttersta skärgård har unika möjligheter för havskappsegling. På Sandhamn, Lökholmen och Telegrafholmen driver KSSS gästhamnar med plats för över 400 båtar! Mer information hittar du här KSSS

ÖVRIGA TRANSPORTMEDEL

Det går även att ta sig till Sandhamn med RIB-båt, segelbåt, stridsbåt 90, helikopter eller sjöflyg. Kontakta Sandhamn Seglarhotell på tfn 08-574 504 00 eller via mail så berättar vi mer hur du gör resan ut till en upplevelse. Bokning av din resa gör du sedan direkt med ditt valda transportföretag.