Konferens

ÅRET-RUNT-DESTINATIONEN SANDHAMN

Många förknippar Sandhamn med sommar och sol. Men faktum är att våra konferensgäster framför allt bokar sin konferens så att den äger rum på hösten, vintern och våren. De kommer till en plats med stillhet och tid för eftertanke. En plats där naturen är förförande vacker och väntar på att fler ska upptäcka den.

theboxes

FÖRGYLL DIN KONFERENS HOS OSS 

I Sandhamn finns upplevelserna som förgyller konferensen. De flesta anknyter till vårt fantastiska läge, på gränsen mellan Stockholms skärgård och öppet hav. Här kan ni välja mellan avkoppling, action och lärande aktiviteter. Eller så kombinerar ni aktiviteterna till en härlig mix. När ni bastat och badat i tunnor så tar ni ett dopp i havet. En perfekt avslutning på en aktiv dag med konferens och fina upplevelser. Vi skräddarsyr alltid upplevelserna utifrån era behov. Hör av dig så berättar vi mer.

Ex på populära aktiviteter: Guidad tur på ön (olika teman), kajak, segling, lerduveskytte, ytterskärgårdstur med Rib, Yoga, Padel och Sandhamn challange.

KONTAKT OCH BOKNING

För förfrågningar och bokning, kontakta Sandhamn Seglarhotells bokning på tfn 08-574 504 00 eller via e-post konferens@sandhamn.com. Vår bokning har öppet vardagar mellan 8:30–16:00

Annika Rydén
annika.ryden@sandhamn.com
+46 (0)70-68 98 060

Sara Afzelius
sara.afzelius@sandhamn.com
+46 (0)70-88 67 352

Vill du hellre bli kontaktad, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

theform