En plats för nya tankar och idéer

På Sandhamn Seglarhotell hittar du en komplett konferensanläggning med ett unikt naturnära läge. God mat, ett modernt boende, aktiviteter anpassade för så väl inomhus som utomhus. Närheten till havet och naturen skapar perfekta förutsättningar för en lyckad konferens. Vi skräddarsyr varje konferens utifrån era behov.

ÅRET-RUNT-DESTINATIONEN SANDHAMN

Många förknippar Sandhamn med sommar och sol. Men faktum är att våra konferensgäster framför allt bokar sin konferens så att den äger rum på hösten, vintern och våren. De kommer till en plats med stillhet och tid för eftertanke. En plats där naturen är förförande vacker och väntar på att fler ska upptäcka den

BOXARNA

FÖRGYLL DIN KONFERENS HOS OSS 

I Sandhamn finns upplevelserna som förgyller konferensen. De flesta anknyter till vårt fantastiska läge, på gränsen mellan Stockholms skärgård och öppet hav. Här kan ni välja mellan avkoppling, action och lärande aktiviteter. Eller så kombinerar ni aktiviteterna till en härlig mix. När ni bastat och badat i tunnor så tar ni ett dopp i havet. En perfekt avslutning på en aktiv dag med konferens och fina upplevelser. Vi skräddarsyr alltid upplevelserna utifrån era behov. Hör av dig så berättar vi mer.

THE FORM

Konferens Test 2022