Categories
Uncategorized

Se allt vad Sandhamn har att erbjuda

Seglarhotellet är en plats för både glada privata och konfererande gäster och så klart ö-bor. Det ska vara härlig musik, gastronomiska kvällar, en inspirerande miljö för kreativa samtal och möjlighet för avkoppling och återhämtning.

För dig som bokar och ansvarar för konferenser, upplevelser och möten för ledningsgrupper och event på företaget, eller om du jobbar på ett event och bokningsbolag vill vi nu visa upp allt det som händer i och omkring hotellet, som vårt nybyggda kök, den utbyggda verandan och skaldjursbaren, bastuflottar, vårt SPA som börjar ta form samt våra hotellrum där mer än hälften är nyrenoverade.

Vi bjuder på en härlig lunch och båtturen fram och tillbaka till ön!

PROGRAM:

Kl. 8.45 Samling i Stavsnäs Vinterhamn, bryggan
Kl. 9.00 Avgår båt mot Sandhamn
Kl. 9.45 Ankomst Sandhamn
Kl. 10.00 Guidad tur på hotellet
Kl. 11.45 Lunch och presentation, tid för frågor
Kl. 14.00 Avgår båt fr Sandhamn
Kl. 14.30 Ankomst Stavsnäs Vinterhamn

* Tiderna är cirkatider och kan komma att ändras något beroende på isläget. Vi skickar ut information i god tid om detta.

Anmälan

Mejla lena.josefsson@sandhamn.com senast den 30/1 med:

  • Ditt önskade datum för besök
  • Dina kontaktuppgifter
  • Ev. kostavvikelse
  • Om du önskar boka övernattning i samband med visningen.

Passa på och stanna lite längre!

Stanna kvar och jobba ett tag i härlig miljö. Byt sedan om till badrock och gå ner en stund i vårt SPA för att därefter avsluta dagen med en god middag i matsalen. Efter en god natt sömn och en härlig frukost tar du sedan båten tillbaka till stan igen.

För 995.- reserverar vi ett rum för dig. inkl. frukost, wifi, badrock, tofflor och fri entré till årt spa fram till kl. 20.00.

Varmt välkommen!