Categories
After Sail

ERIC GADD

Sveriges okrönte soulkung Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Han är en uppskattad liveartist som uppträtt live fler än 4 000 gånger. I sommar gästar han oss.

Sveriges okrönte soulkung Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Han är en uppskattad liveartist som uppträtt live fler än 4 000 gånger.

Under 2017 firade Eric Gadd 30 år som artist och i september 2018 debuterade han med den egna, kritikerrosade showen ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm.

Eric Gadd spelar hos oss den 30/7 och 31/7 på vår After sail.

Boka bord i restaurangen

Boka rum

Boka drinkbord på Aftersail